HOME | LOCATIES | WANDELINGEN | NIEUWS
WANDELINGEN JUNI 2011
dinsdag 7 juni: Sekdoorn door Thea en Rita
donderdag 9 juni:
Hattem door Ria en Rita
dinsdag 14 juni: Schelle door Gerrit, Thea en Rita
donderdag 16 juni: Zandhove door Ria en Rita
dinsdg 21 juni: Laag Zuthem door Gerrit en Rita
donderdag 23 juni: Sekdoorn 
dinsdag 28 juni: Heerde, Tonnenberg
donderdag 30 juni: Zwolle, Sekdoorn
23 juni
Rita stond al te wachten bij de poort van Jan, met haar fiets nog buiten. Omdat er de laatste keren maar weinig Nordic Walkers beschikbaar waren en bijna iedereen zich voor vandaag had afgemeld, wilde Rita eerst zeker weten of die poort wel open moest. Maar gelukkig meldde Rob zich. Na vastgesteld te hebben dat we maar z'n tweeŽn bleven, gingen we op pad. De sekdoornroute. De afwezigheid van de anderen werd uitgebreid besproken (wie zit waar, hoe lang nog en welk weer zullen ze hebben, etc). De vakantie van Joke en Rob is Rita nu helemaal bekend. Hoewel er flink wat regenwolken dreigden, liepen we tot Zandhove droog. Eenmaal binnen, kwam het met bakken naar beneden, maar niet getreurd: de koffie smaakte goed. Toen het even droog was zijn we naar de villawijk bij Zandhove gelopen en hebben daar naar de aanbouw gekeken. Eenmaal op Hoefslagmate 34 begon het weer te druppelen. Joke kwam nog even naar buiten om met Rita te praten. We constateerden dat volgende week dinsdag een geschiktere dag was om alle vakantie-ervaringen met elkaar uit te wisselen. Jan en Karin zijn dan ook weer terug en Jan is jarig.

28 juni
Vandaag waren Gerrit-Wilma-Rita-Rob en Jan (die weer terug was van vakantie) ondanks de warmte aanwezig. Joke kwam met Rob meelopen om Jan te feliciteren met zijn verjaardag, maar ze liep niet mee vanwege een blessure. Jan stelde voor de Tonnenberg route en daarna koffie met vlaai in Heerde. Iedereen stemde daar mee in. Het was behoorlijk warm maar er werd volop gekletst onderweg, dus het weer had op ons geen invloed, al had Gerrit wel een klein handdoekje bij de hand om het zweet weg te vegen.
 
Soms hadden we allemaal wel even behoefte aan een stop.

 
Al met al zijn we er goed doorheen gekomen.


De koffie en de vlaaipunten waar Jan op trakteerde smaakten heerlijk.Dit was het dan weer voor vandaag. Jan  

30 juni
Rita en Jan besloten de Sekdoorn te lopen. Eerst door het Zandhovense bos en daarna de tunnel onderdoor naar de Sekdoorn. Het was gelukkig niet meer zo warm als afgelopen dinsdag. Lekker over van alles en nog wat gekletst. Jan was bij Lia en Eugene op bezoek geweest en het moet gezegd Lia had er de goede moed in dat het weer goed kwam en ze is zeer positief. We hebben gezellig gekletst met elkaar, net de NWKC.
 Rita en Jan kwamen voorbij Rob en Joke en besloten aan te bellen voor koffie. Joke vond dat heel gezellig en we hebben buiten in de tuin koffie gedronken. Rob demonstreerde zijn Ipad en wij verbaasden ons over de mogelijkheden:

 

Ze gaan zondag op weg naar Zweden. Veel plezier gewenst door ons. Jan


TERUG NAAR HET BEGIN VAN DE PAGINA