HOME | LOCATIES | WANDELINGEN | NIEUWSWANDELINGEN  JANUARI 2022
dinsdag 18:      Zwolle
donderdag 20: Zwolle
dinsdag 25:     Zwolle
dinsdag 18
De eerste wandeling in het nieuwe jaar. Thea, Rita, Joke, Jan en Rob starten de wandelingen weer op na een lock down-pauze. We wilden kijken of er in Zandhove al weer koffie gedronken kon worden, maar helaas was dat nog niet het geval. Het was fris dus na een stevige wandeling gingen we ieder weer naar het warme eigen huis.

donderdag 20
Jan liep vandaag niet mee want hij had last van zijn voeten. Rob stelde aan Rita en Thea voor om via de Siggels naar café Suyd te lopen en daar dan een koffie To Go te nemen. Eenmaal in de buurt van het café nodigde Rita ons bij haar thuis uit,  zij vond het te fris om buiten koffie te staan drinken. Het was erg gezellig en het kostte Thea en Rob moeite om op te stappen.

dinsdag 25
Vandaag waren Rita-Joke-Thea-Gerrit-Rob en Jan aanwezig. De route die we de laatste tijd lopen ( Zandhove) hebben we nu ook gelopen. Niet zo veel kilometers want Jan had wat last van zijn rikketik dus liepen ook wat rustig. Een paar keer gestopt onderweg en dan gingen we weer. Het was behoorlijk fris maar onder het wandelen werden we wel warm .Over van alles en nog wat gekletst, eigenlijk raken we nooit uitgekletst. Jan

TERUG NAAR HET BEGIN VAN DE PAGINA