HOME | LOCATIES | WANDELINGEN | NIEUWS
RECREATIEDAG N.W.K.C.
Sint Maartenszee
donderdag 2 juli 2009
eerste helft
Wij vertrokken een uur eerder dan normaal, dit keer richting Noord Holland. De reis ging over de afsluitdijk. Wilma had onderweg  voor lekkere koffie gezorgd, zodat Gerrit aan één stuk door kon blijven rijden. Wij wilden immers op tijd (10.30uur) bij Thea zijn. Dat lukte prima, want om 10.18 uur stopte wij voor de receptie van camping De Lepelaar. Toen Jan  belde stond Henk even verderop al op ons te wachten. Wij reden de auto nog wat dichter naar de plek van Henk en Thea, zodat het slechts drie minuten lopen was naar de caravan.

Iedereen had zelf een stoel meegenomen, dus al snel zaten wij lekker op het terras van Thea te genieten van een beker fris en een lekkere appelflap. Zowel Henk als Thea hadden een leuk kleurtje gekregen van al dat mooie weer. Eigenlijk overbodig te vermelden dat er weer volop gekletst werd en dat  er ook nieuwtjes werden uitgewisseld.

 

Een half uurtje na het nuttigen van de koffie wilden wij wel een wandeling naar het strand maken. Eerst moest er gesmeerd worden, iedereen deed een flinke dot smeersel op alle blote delen.

         

 

 We hadden er zichtbaar allemaal zin in.

Thea voorop en wij in karavaan er achteraan. Onderweg kwamen wij langs de speeltuin. Gerrit en Rob konden het niet laten om zich even uit te leven:

Om de video te bekijken, klik hier.

We liepen door een prachtig duinlandschap met al snel zicht op zee. 

Daar  aangekomen, heerlijk langs de kustlijn gewandeld en genoten van de zeelucht en het lekkere windje, het was daarom goed uit te houden.

Op de (stam)strandtent van Thea en Henk hebben we wat gedronken (Rita nam een sorbet), we hebben het daar behoorlijk lang uitgehouden.

 

Gerrit gaf op het terras een voorstelling en daar werd hartelijk om gelachen.

Alleen Jan had er aan gedacht om zijn NWKC shirt aan te trekken.

Terug op de camping maakte Thea ons attent op het fraaie uitzicht dat zij hadden vanuit de caravan:

Onder de luifel was het toch te warm en daarom gingen we tegenover de caravan lekker in de schaduw van de bomen zitten.

Onderstaande foto betreft de broek van Wilma, deze vlekken zijn van Gerrit, voor verdere uitleg vragen aan Wilma.

Rond vijf uur zijn we naar het restaurant schuin tegenover de camping gelopen:

 

Iedereen heeft zitten smullen. Een prima afsluiting van een zeer succesvolle recreatiedag. Wij danken Thea en Henk nogmaals hartelijk voor de uitnodiging.  (voor herhaling vatbaar)
naar het begin van deze pagina