HOME | LOCATIESWANDELINGEN | NIEUWS
WANDELINGEN JUNI 2007:
dinsdag 5 juni: Windesheim, Landgoed Boswijk
woensdag 6 juni: Wapenveld, Petrea
dinsdag 12 juni: Zwolle, Den Alerdinck

woensdag 13 juni: Zwolle, Zandhove
dinsdag 19 juni:  Dalfsen,  Huize den Berg
woensdag 20 juni: Zwolle, Zandhove
dinsdag  26 juni: Heerde,  Tonnenbergroute
woensdag  27 juni: Heerde, Buys Ballot/Daendelsroute
WANDELING OP DINSDAG 5 JUNI:WINDSHEIM, LANDGOED BOSWIJK

WANDELING OP WOENSDAG 6 JUNI:WAPENVELD, PETREA

WANDELING OP DINSDAG 12 JUNI: DEN ALERDINCK
Rita en Janny liepen samen de bekende wandeling (korte uitvoering) op Den Aalderdinck.

WANDELING OP WOENSDAG 13 JUNI: ZANDHOVE
Rita en Thea hebben op Zandhove een mooie wandeling gemaakt , dezelfde die we een keer met z'n allen hebben gedaan,Thea had geen stappenteller bij zich , het was ook ongeveer 5 kilometer, daarna hebben we bij mij thuis even koffie gedronken , Thea ging 's middags nog met de plattelandsvrouwen
naar Hattem om tuinen te bekijken. © Rita

WANDELING OP DINSDAG 19 JUNI: DALFSEN
Rita, Joke, Eugene en Rob liepen de bekende route achter het station in Dalfsen. Het was goed weer en droog. De grond waarop wij liepen was nog behoorlijk drassig, want het had de afgelopen dagen behoorlijk geregend.

WANDELING OP WOENSDAG 20 JUNI: ZANDHOVE

WANDELING OP DINSDAG 26 JUNI: HEERDE, TONNENBERGROUTE
Rob en Joke liepen naar de startplek en kwamen onderweg Rita tegen, zij wilde de fiets bij Jan  stallen, maar die was nog niet terug en daarom kreeg haar stalen ros een plekje in de garage bij Rob en Joke. Rita zei: alleen Eugene staat te wachten dus wij zijn met z'n vieren. Rob pakte daarop de auto en reed Rita en Joke alsnog naar onze verzamelplek. Tot onze verbazing stond daar niet alleen Eugene, maar bleken ook Dinie en Michael aanwezig. Wij begroeten elkaar uitbundig en het kletsen nam een aanvang. Tijdens van de wandeling over de tonnenberg(en) en het koffiedrinken daarna waren de superlatieven over de vakanties niet van de lucht. Er werden weer heel gezellig allerlei ervaringen uitgewisseld. We waren dan ook laat terug.

WANDELING OP WOENSDAG 27 JUNI: HEERDE
Ondanks de regen waren we toch met z'n zessen, maar MichaŽl had op de buienradar gekeken en de regen zou wegtrekken naar Twente. Dus besloten we naar de Veluwe te gaan. De Buys Ballot/Daendels wandeling leek ons wel wat. Michael had het scherm goed bekeken, want het was droog  bij aankomst. Soms een lekker windje, zelfs af en toe zon. Kortom, we hadden weer, zoals zo vaak, geluk. Het was heerlijk wandelweer. We liepen van de blauwe zo de gele en dan weer de rode route in. Met enige bijsturing naar de voorste lopers lukte dat wonderwel en kwamen we na 6,5 km. weer bij de auto's aan. Onderweg was een mevrouw die de weg een beetje kwijt was. Ze kon de schaapskooi niet vinden en was al allerlei kanten op gestuurd. Maar MichaŽl en Rob vertelden haar hoe ze moest rijden, alleen hadden ook zij zich vergist. MichaŽl realiseerde zich dat net op tijd en wees haar alsnog de goede kant op. We zijn toen maar gauw doorgelopen want volgens Thea kregen we problemen als het toch fout was. Dan zou ze zeker terugkomen.
Het koffiedrinken bij Stroget in Hattem was weer gezellig, alleen deze keer geen klein likeurtje erbij en dat viel tegen, want daarom hadden we Hattem en niet de Koekeloere gekozen. Misschien de volgende keer weer, of als het winter en koud is. We zullen zien. ©Dinie

NAAR PAGINA BEGIN